Str. Panselelor 2, Pitesti
Club HUSH - concerte live Pitesti, catering - meniul zilei, party-uri Lights Club Hush
Rezervari: 0733.956.283
Concerte LIVE Pitesti, party-uri, petreceri club Hush

„Lumea-ntreaga e o scena si toti oamenii-s actori...”

Noi, echipa Club Hush, suntem indrumati de sentimentul si dorinta autentice de a nu reprezenta o companie ale carei istorie si cultura sunt situate profund si irecuperabil in propriul trecut, mai mult sau mai putin indepartat, ne consideram un grup cu un spirit viu, intr-o continua evolutie si dorinta de perfectiune.

 

Detinem privilegiul de a beneficia de o mostenire si un patrimoniu care reverbereaza in prezent ca o melodie clasica, insotita de o fragila nostalgie, un memento afectiv al unor inceputuri simple din care transpare o fundatie atemporala, definita prin fiecare experienta si prin fiecare vizitator indrumat de curiozitatea de a-i deschide portile.

 

Pentru ca toate au un inceput, infiintarea clubului nostru s-a produs in anul 2006, cu misiunea clara de a se opune mediocritatii artistice si spatiilor publice anodine, fiind conceput ca un loc dedicat promovarii muzicii „live” de inalta clasa, organizarii de evenimente tematice din diverse forme artistice, fondul muzical propriu fiind definit prin excelenta de piese din repertoriul rock, blues, jazz, pop international. Denumirea prin intermediul careia avem onoarea de a ne prezenta in fata dumneavoastra este „Club Hush”, incorporand o simbolistica definitorie a valorilor noastre, a principiilor care unesc oameni cu preocupari si povesti de viata atat de diferite intr-un spatiu al regasirilor cu sinele fiecaruia si al celorlalti.

 

Club Hush reprezinta un loc cu oameni deosebiti, atenti si dedicati profesiei lor, deschizandu-si larg portile tuturor celor care isi doresc experiente muzicale unice, tuturor celor care isi doresc experiente gastronomice speciale, tuturor celor care isi doresc pur si simplu un loc sau un moment „altfel”, o detasare fata de tumultul cotidian.

 

Considerat a fi locul de referinta pentru evenimentele „live” din Pitesti, Club Hush a avut onoarea de a fi gazda a numeroase personalitati din lumea artistica si culturala, fiind important a aminti urmatoarele prezente: .Iris,Semnal M,Directia 5,Florin Piersic Jr., Ducu Bertzi,Compact si multi altii.

 

Club Hush este un loc special, imbogatit de acei oameni speciali insufletiti de fiorii unei reprezentatii „live”. Am incercat sa propunem o experienta distincta de cea a unui club obisnuit, bazandu-ne pe un echipament si o tehnologie de sonorizare de o inalta fidelitate, pe o recuzita in tonuri clasice si materiale special selectate pentru crearea unei acustici la inaltimea asteptarilor dumneavoastra, toate acestea fiind proiectate pentru evenimente „live” si nopti de petrecere memorabile.

 

Va asteptam sa ne petrecem diminetile, dupa-amiezile, serile sau noptile impreuna, va asteptam cand sunteti fericiti sau cand sunteti tristi, va asteptam cand aveti ceva de spus  anume sau cand doriti sa vi se spuna acel ceva, va punem la dispozitie un spatiu finit pentru momente de trairi infinite, va oferim o scena si o poveste in care fiecare dintre dumneavoastra este personajul principal.

Cu devotament,
Echipa Club Hush

PARTENER RECOMANDAT

Cazare Romania

Parteneri media
Parteneri media Club HUSH
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici DE ACORD